Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σοκ – Ιερόδουλη φορέας του AIDS: Εχω κοιμηθεί με 50 άντρες και θα συνεχίσω

Τρόμο προκαλούν οι δηλώσεις της Ρουμάνας ιερόδουλης που έχει μολυνθεί από τον ιό του AIDS, και υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να κοιμάται με άνδρες, αφού όπως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, έτσι και αυτή θα κάνει όσο περισσότερο κακό μπορεί και σε άλλους ανθρώπους.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η ιερόδουλη από τη Ρουμανία σε μήνυμα που έστειλε στο κινητό του συζύγου της τονίζει «δε με φοβίζει καθόλου το ότι με ψάχνει η αστυνομία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία και δεν με τρομάζει που έχω αυτή την ασθένεια. Θα συνεχίσω να κοιμάμαι με άνδρες. Μέχρι στιγμής έχω κοιμηθεί με περισσότερους από πενήντα. Η μοίρα μού έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Έτσι και εγώ θα κάνω όσο περισσότερο κακό μπορώ και σε άλλους ανθρώπους».


Την ίδια ώρα οι ελληνικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Ήπειρο, ύστερα από επείγον σήμα της Ιντερπόλ. Η 37χρονη ιερόδουλη φέρεται να εργάζεται στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα οι αρχές πιστεύουν πως η Ρουμάνα μπορεί να βρίσκεται αιχμάλωτη στα χέρια κυκλώματος που δεν την εκδίδει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φυγαδευτεί στο εξωτερικό και τα μηνύματα να στάλθηκαν με στόχο να θολώσουν τα νερά στις έρευνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου