Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Άγρια κόντρα Μπακογιάννη - Σκουρλέτη για 17Ν και Siemens στον Παπαδάκη (Βίντεο)

Με «φόντο» το θέμα της τρομοκρατίας συνεχίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, η διαμαχή που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα η κυρία Μπακογιάννη επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ζητώντας του να αποσαφηνίσει τη θέση του κόμματος του για την τρομοκρατία.


Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυρία Μπακογιάννη για «ολισθηρό δρόμο» και είπε: «Φοβάμαι ότι ο δρόμος που ακολουθεί η κ. Μπακογιάννη κινείται σε λογική πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας. Είναι ολισθηρό να το χρησιμοποιεί κάποιος».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν στόλισε η Siemens τα γραφεία», πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι ο λαός την έκρινε και την άφησε εκτός Βουλής. «Μου σηκώνεται η τρίχα με την αντίληψη σας» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυρία Μπακογιάννη ότι επί υπουργίας της έφυγε στο εξωτερικό ο κ. Χριστοφοράκος, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για σχέσεις μαζί του.

Η απάντηση της πρώην υπουργού ήταν άμεση δηλώνοντας ότι η λάσπη εναντίον δεν πιάνει πουθενά και επισημαίνοντας ότι η ενώ η ίδια έχει ζητήσει να υποχρεωθεί ο Χριστοφοράκος να δώσει τα ονόματα των πολιτικών από τα μαύρα του ταμεία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που με τη στάση του στη Βουλή βοήθησε να κλείσει οριστικά το θέμα.

Στη συνέχεια, η κυρία Μπακογιάννη ζήτησε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις στελεχών του για τη 17Ν και συγκεκριμένα των κ. Αγγελόπουλου και Γιαννόπουλου.

«Τις ύβρεις σας να τις κρατήσετε» είπε η κυρία Μπακογιάννη και ζήτησε να σταματήσει η λάσπη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για ατομικές και προσωπικές τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17Ν και είπε ότι δεν εκφράζουν το κόμμα.

Είπε επίσης ότι στις δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη υπάρχει «άρωμα και λογική μυστικών υπηρεσιών.
«Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετείτε» κατέληξε για να πάρει την απάντηση: «αφήστε τις αηδίες».



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου