Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Επίσκεψη  στο Μαρούσι  και συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης πραγματοποίησε  την Τετάρτη το πρωί ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα,
ενημερώθηκε  από τον κ.  Πατούλη για όλα  τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Αμαρουσίου, καθώς  και για την αδιαφορία που επέδειξε η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια απέναντι σε αυτά. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Εθνικής και Ιστορικής σημασίας ζήτημα της απώλειας του κειμηλίου του Σπύρου Λούη, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο.  Οι δύο άνδρες επίσης συζήτησαν εκτενώς την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, εστιάζοντας στην κρισιμότητα των επικείμενων Εθνικών Εκλογών για τη Χώρα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης  επεσήμανε την αναγκαιότητα ανάδειξης σταθερής και ισχυρής Κυβέρνησης, ώστε την επαύριον των εκλογών η Ελλάδα να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης και να καταστεί εφικτή η διέξοδος από την οικονομική κρίση που πλήττει τους πολίτες. Τέλος, επιβεβαίωσε  τη στήριξή του στη  δημοτική αρχή, για το έργο της οποίας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του. Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της Ν.Δ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου