Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου.. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τ.Ε.Ι. Πάτρας


«Και όμως οι Νέοι συμμετέχουν στην πολιτική»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο DUE PIANI η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας
και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τ.Ε.Ι. Πάτρας.


Πλήθος νέων έδωσαν το παρόν και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά. Μέσα σε κλίμα χαράς και διασκέδασης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης και ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πάτρας Χρήστος Αββακούμ, ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, ακλόνητη υγεία, αγάπη, δύναμη και υπομονή για μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα αντίστροφη της σημερινής ζοφερής κατάστασης.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Δρακούλης τόνισε: «Η ενεργοποίηση όλων μας είναι επιτακτική. Είμαστε η γενιά που κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στις ανεύθυνες και ανάλγητες πολιτικές θα αποτελέσει τον πυρήνα της βελτίωσης και της ανάπτυξης της χώρας μας. Στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που την οδήγησε η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Όλοι μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να χτίσουμε την Ελλάδα της Ελπίδας!».


Στην κοπή της πίτας παρευρέθησαν ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης με τον οποίο ο πρόεδρος της οργάνωσης διατηρεί φιλικές σχέσεις, οι πολιτευτές Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Άγγελος Τσιγκρής, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Πολίτης, αρκετά μέλη της ΝΟΔΕ Αχαΐας και εκπρόσωπος του Βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Μπεκίρη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το φλουρί της Βασιλόπιτας ήταν τα νέο βιβλίο του Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, «Όλα είναι θέμα Παιδείας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου