Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

«Η ελληνική νεολαία δεν είναι απολιτίκ» λέει ο Παπαμιμίκος από τη Λάρισα


Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η νέα γενιά θα είναι αυτή που θα βγει μπροστά και θα οδηγήσει τη χώρα μακριά από την κρίση απέστειλε το απόγευμα του Σαββάτου από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο κ. Παπαμιμίκος βρέθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα επ' αφορμή των εγκαινίων των νέων γραφείων της τοπικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο onlarissa.gr εξήγησε πως «οι νέοι δεν είναι απολιτίκ όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν» σημειώνοντας με νόημα πως τουναντίον «είναι βαθιά πολιτικοποιημένοι. Απλά, εξήγησε, ίσως μέχρι τώρα να μην εκφράζονταν μέσα από τους κομματικούς σχηματισμούς αλλά και τις κομματικές νεολαίες στις οποίες φέρουμε κι εμείς οι ίδιοι μεγάλη ευθύνη. Ασχολούνται οι νέοι με την πολιτική όπως π.χ. με τις ΜκΟ με τα Τοπικά Συμβούλια νέων και τα επιμελητήρια αλλά και με τις νεολαίες που τους εκφράζουν».
Σε ότι αφορά την παρούσα κατάσταση σημείωσε πως «η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από άλλη μιζέρια και κατάθλιψη». Τόνισε δε, ότι «πρέπει οι έλληνες και ειδικά η δική μας γενιά να βγει μπροστά, να αφήσει πίσω το κυνήγι μαγισσών και ευθυνών και επιτέλους να δουλέψουμε όλοι. Να δουλέψουμε ώστε η χώρα μας κι εμείς οι ίδιοι να έχουμε ένα πολύ καλύτερο μέλλον».
Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΟΝΝΕΔ Λάρισας έδωσαν το παρόν δεκάδες επιφανή «γαλάζια» στελέχη της περιοχής.
Newsroom onlarissa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου