Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι καλύτερες προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

To Αthens Magazine σου βρήκε τις καλύτερες προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Δεν μπορούσες ποτέ να καταλάβεις το λόγο ύπαρξης της ημέρας των ερωτευμένων; Διάλεξε μια από τις προτάσεις που βρήκαμε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αν δεν μείνει αξέχαστη και στους δυο σας, ως η πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας... να μη μας λένε Αthens Magazine!
Από την Κατερίνα Κωνσταντοπούλου
Προτάσεις Ηotels:
Αγ. Βαλεντίνος με προτάσεις... 5 αστέρων! Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα υποδέχονται τους ερωτευμένους!
Μπαλόνια που λένε «Σ' αγαπώ», αρκουδάκια που κρατάνε κατακόκκινες καρδιές, χαμόγελα στα χείλη και δείπνα στο φώς των κεριών.... Ναι. καλά κατάλαβες, η 14η Φεβρουαρίου έφτασε και εμείς βρήκαμε τις πιο ωραίες προτάσεις για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, φυσικά στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης!
THE MARGI
Δείπνο: Ο chef Ξ. Πολύμερος του εστιατορίου Café Tabac ετοιμάζει gourmet δείπνο που είναι ειδικά αφιερωμένο στους ερωτευμένους. Τιμή: €59. (21:00-02:00).
Bar: Απολαύστε ένα ποτήρι σαμπάνια δίπλα στο τζάκι ακούγοντας τον DJ Κώστα Παπαζέτη στο γεμάτο ερωτική διάθεση Lobby Lounge.
Διαμονή: Superior δίκλινο με πρωινό από €125. Ειδική προσφορά για διαμονή 2 ατόμων με δείπνο στο εστιατόριο Café Tabac, αφρώδη οίνο στην άφιξη, πρωινό στο δωμάτιο και late check out: €195.
The Margi (Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929000)
ATHENS LEDRA MARRIOTT
Δείπνο: Οι σεφ δημιουργούν μια πανδαισία εξωτικών και μεσογειακών γεύσεων.
Εστιατόριο Kona Kai: «Εξωτικό Πάθος» (δείπνο 5 πιάτων €69/άτομο ή €89/άτομο (με cocktail καλωσορίσματος και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού).
Εστιατόριο Zephyros: «Μεσογειακή Πανδαισία» (Βραδινός Μπουφές για 2 άτομα σε τιμή €65, στην οποία περιλαμβάνεται cocktail καλωσορίσματος.
Διαμονή: Με την κράτησή σας στο εστιατόριο Zephyros προσφέρεται πακέτο €159 (με φόρους), που περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε πολυτελές δωμάτιο, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο εστιατόριο Ζέφυρος και πρωινό την επόμενη ημέρα στο δωμάτιο!
Athens Ledra Marriott (Λεωφ. Συγγρού 115, τηλ. 210 9300155)
GRANDE BRETAGNE
Διαμονή: Ζήστε την εμπειρία μιας ρομαντικής ατμόσφαιρας σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια. Τιμή: €250/δίκλινο (συμπεριλαμβάνονται πρωινό στο δωμάτιο, 1 φιάλη σαμπάνια και φράουλες με σοκολάτα, ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του GB Spa και του Fitness Studio (επιπλέον χρέωση για περιποιήσεις), καθημερινή βραδινή υπηρεσία δωματίου με σοκολατάκια, αναχώρηση από το δωμάτιο στις 16:00, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η ελάχιστη διαμονή είναι 1 νύχτα και ισχύει για διαμονές στην περίοδο 10-19/02.
Spa: Έκπτωση 25% σε όλες τις μεμονωμένες περιποιήσεις εάν γίνει κράτηση για δύο άτομα.
St. Valentine's Glow at the «VIP Couple's Suite»: Χρήση εσωτερικής πισίνας και thermal suite (1 ώρα και 30΄), μασάζ πλάτης (30΄) και ανατολίτικο μασάζ κεφαλιού (15΄), δροσιστική φρουτοσαλάτα στο αίθριο του GB Spa (για 2 άτομα), με τιμή €180/2 άτομα.
Grande Bretagne (Πλ. Συντάγματος, τηλ. 210 3330000)
ATHENAEUM INTERCONTINENTAL
Δείπνο: Απολαύστε ένα εξαίσιο δείπνο διά χειρός του Γάλλου Chef Jean-Charles Métayer με συνοδεία live ρομαντικής μουσικής. Τιμή: €60/άτομο (συμπεριλαμβάνονται 2 ποτήρια γαλλικού αφρώδους οίνου και μενού 5 πιάτων).
Bar: Το Café Vienna γιορτάζει με εορταστικά ροφήματα και εντυπωσιακές λιχουδιές, όπως μους λευκής σοκολάτας με ζελέ από βατόμουρο και μπισκουΐ βανίλιας με σαμπαγιόν από Bailey's και κακάο! Ρόφημα και γλυκό της επιλογής σας. Τιμή: €15/άτομο.
Διαμονή: Ανακαλύψτε τις ανέσεις ενός πολυτελούς δωματίου καθώς και πλούσιο πρωινό την επόμενη ημέρα για 2 άτομα! Τιμή: €105 (Superior δωμάτιο και πρωινό στο Cafezoe), €155 (Deluxe δωμάτιο, πλούσιο πρωινό στο Cafezoe και γεύμα στο εστιατόριο).
Athenaeum Intercontinental (Λεωφ. Συγγρού 89-93, τηλ. 210 9206074)
ST GEORGE LYCABETTUS
Δείπνο: Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Le Grand Balcon» με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Ο executive chef Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ερωτικό μενού.
Bar: Απολαύσετε το signature cocktail Red Passion με φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα Valrhona στο «La Suite Lounge» με το υπαίθριο τζάκι, πολλά κεριά και ερωτική μουσική.
St. George Lycabettus Hotel (Κλεομένους 1, Κολωνάκι, τηλ. 210 7416000)
Radisson Blu Park Hotel
Για την ιδιαίτερη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, το ανανεωμένο Radisson Blu Park Hotel έχει δύο ξεχωριστές και μοναδικές προτάσεις για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο!
Απογειώστε τον έρωτα σας στο "St'Astra East" Roof-Top Sushi Bar & Multi Asian Restaurant. Ο τέλειος συνδυασμός υπέροχων γεύσεων με φόντο τα φώτα της πόλης και μουσικά, ερωτικά ταξίδια από dj, σας στέλνουν...στ' άστρα...
Special Valentine's Menu
58 € / άτομο

MENU AΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
Aperitif Lyche Mojito
***
Asian Style Καρπάτσιο από μοσχάρι
με ρόκα, παρμεζάνα, κάπαρη,
λάδι τρούφας και σιρόπι Balsamico
***
Maki rolls sushi σε σχήμα καρδιάς
με σπαράγγια, cream cheese και σολομό καπνιστό
***
Σαλάτα τραγανών κηπευτικών, με αχλάδι ποσέ
κρασί Σάμου με mirin και tofu
***
Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε σόγια, μέλι και τζίντζερ
τυλιγμένο με πράσο, γαρνιρισμένο με soba noodles
***
Millefeuille σοκολάτας με φράουλες
και σάλτσα από φρούτα του δάσους

Στο ιταλικό εστιατόριο "Gallo Nero" ταξιδέψτε στην Τοσκάνη με αυθεντικές γεύσεις και την πιο γλυκιά πίτσα της πόλης "Calzone Dolce", με μουσικές επιλογές και ρυθμό από την ιταλογαλλική Ριβιέρα!
Special Valentine's Menu
48 € / άτομο

MENU ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
Aperitif Aperol Spritz
***
Spuntino
***
Βελουτέ Σούπα Σπαραγγιών
με ψίχα καραβίδας
αρωματισμένη με λάδι άσπρης τρούφας
***
Κανελόνι γεμιστό
με baby σπανάκι,γαρίδες, μανιτάρια Porcini και ανθότυρο
με σάλτσα οστρακοειδών
***
Καρδιές μαρουλιών με ξηρούς καρπούς,
σταφύλι, προσιούτο, σάλτσα gorgonzola
***
Φιλέτο σε ροζέ σάλτσα
με σπόρους πράσινου και κόκκινου πιπεριού
με γαρνιτούρα γλυκοπατάτες και μιλφέιγ λαχανικών
***
Calzone dolce (για 2 άτομα)
Πίτσα γλυκιά
γεμιστή με μασκαρπόνε τυρί και σοκολάτα
***
Πακέτο ποτών
(1) Φιάλη λευκό ή κόκκινο κρασί
για 2 άτομα

Ολοκληρώστε αξέχαστα την εμπειρία σας, συνδυάζοντας γεύση και άνεση,σ' ένα από τα super δωμάτια του μοναδικού urban nature ξενοδοχείου της πόλης, με τα ειδικά πακέτα διαμονής.
Menu για 2 άτομα στο "Gallo Nero"
και διανυκτέρευση από 186€
Menu για 2 άτομα στο "St'Astra East"
και διανυκτέρευση από 206€
Info:
Radisson Blu Park Hotel
Λ. Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα
Τηλ. 210-8894500
ARION APOLLON &SPA
Όσοι επιθυμούν φέτος να χαρίσουν στο/στη σύντροφό τους μια ιδιαίτερη εμπειρία, την οποία θα θυμούνται για πάντα, μπορούν να προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Astir Palace Resort.
Μια μοναδική ρομαντική διαμονή στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, στο πιο μαγευτικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρα, θα είναι σίγουρα ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο.

Ρομαντική διαμονή για δύο άτομα σε συνδυασμό με δείπνο στο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa από 180€
Συνδυάστε τη διαμονή σας σε ένα grand deluxe δωμάτιο με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο Grill Room. Η μοναδική αυτή προσφορά περιλαμβάνει:
Πρωινό στο δωμάτιο χωρίς χρέωση
Σοκολατένιες απολαύσεις στο δωμάτιο.
Αναχώρηση από το δωμάτιο έως στις 16:00.
Δωρεάν χρήση της πισίνας του Arion spa

Επίσης, η προσφορά για τη γιορτή του έρωτα ξεκινά από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου μέχρι και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με την ειδική τιμή διαμονής από 140€ (χωρίς τους φόρους) με πρωινό σε δωμάτιο grand deluxe.
Εάν επιθυμείτε ένα ξεχωριστό δείπνο και γαστριμαργικές αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο Grill Room, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού στην τιμή των €45 ανά άτομο.

Κοκτέιλ υποδοχής
Amuse bouche
Πραλίνα φουά γκρα με καπνιστό στήθος πάπιας
Λαζάνια με σολομό, χτένι και μια ελαφριά σάλτσα από Ταυλανδέζικο κάρρυ
***
Σορμπέ tequila sunrise
***
Μοσχαράκι γάλακτος σχάρας με κρούστα από μανιτάρια πορτσίνι, σάλτσα με κρεμμ‎υδάκια και πουρέ πατάτας με λεμόνι
***
Μπράουνις με μους πραλίνα σε σχήμα καρδιάς με παγωτό βατόμουρο και φράουλα
Info:
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8901 569
Elefsina Hotel
Φέτος, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο έρωτας μας βρίσκει στο ELEFSINA HOTEL. Εκεί που η πολυτέλεια των 4 **** συναντά την άνεση και τη διασκέδαση, όλοι μπορούν να γιορτάσουν την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, απολαμβάνοντας μια βροχή από... ιδιαίτερες προτάσεις που έχει ετοιμάσει η ομάδα του ξενοδοχείου, αποκλειστικά για ερωτευμένους!
Valentine's Menu
Οι εραστές της γεύσης θα ξεκινήσουν το δείπνο τους με ένα μπουκάλι κρασί Elefsina Hotel το οποίο θα συνοδεύσει το εξαιρετικό menu με Μιλφέιγ με καπνιστό χοιρινό, μανιτάρια, μανταρίνι κονφί και καπνιστό τυρί Βερμίου, Σαλάτα ρόκα με καβουρντισμένα κάστανα, ξηρούς καρπούς και βινεγκρέτ αχλάδι, και θα συνεχίσουν με Χοιρινά φιλετάκια στο φούρνο, μαριναρισμένα σε πράσινο μήλο, σερβιρισμένα με καρδιές αγκινάρας, μους ρεβιθιού με μαραθόριζα και τσάντεϋ μήλου με τζίντζερ. Τέλος, μια Γλυκιά κρέμα τυριού σε σούπα εσπεριδοειδών θα «δέσει» το πιο γλυκό Love Story της βραδιάς! Τιμή: €25,00 / άτομο

Valentine's Package
Για όσους επιλέξουν η ρομαντική βραδιά να συνεχιστεί σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου, το Valentine's Package περιλαμβάνει:
- Πολυτελή διαμονή σε 2κλινο δωμάτιο
- Δείπνο για δύο στο εστιατόριο "Το Στάχυ" με exclusive Valentine's Menu
- Gift Basket (αφρώδης οίνος, φρούτα, σοκολατάκια)
- Valentine's special gift
Επιλογές Διαμονής: Superior δωμάτιο: τιμή €135/ ζευγάρι
Suite: τιμή €175/ ζευγάρι
We Love Elefsina Hotel!
Αν πάλι εκτός από ερωτευμένοι αισθάνεστε και... τυχεροί, η fan page του Elefsina Hotel στο Facebook - με ένα απλό Like - δίνει τη δυνατότητα σε ένα ζευγάρι να κερδίσει εντελώς δωρεάν το πακέτο διαμονής Valentine's Package στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 (www.facebook.com/elefsinahotel).
Info:
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου
τηλ. 210 5589700, www.elefsinahotel.gr
ATHENS HILTON
Στις 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Hilton Αθηνών. Ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Αθήνας δημιούργησε ειδικές προσφορές για τους ερωτευμένους που θέλουν να το γιορτάσουν απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.
Ατμόσφαιρα γιορτής θα επικρατεί στο Βυζαντινό με σαμπάνια Mumm Cordon Rouge, ευφάνταστες μουσικές επιλογές, πλούσιο μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Γιάννη Μανίκη και μοναδικά δώρα για όλους: αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τους οίκους HERMES και THIERRY MUGLER σε ειδικές συσκευασίες δώρου! Η τιμή του δείπνου για δύο άτομα ανέρχεται στα €99 και περιλαμβάνει δωρεάν πάρκινγκ.
Για όσους θέλουν ν' απολαύσουν μια ρομαντική βραδιά με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy Bar προσφέρει σαμπάνια για δύο και finger food με μόνο €25. Ακόμη, για όσους επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Hilton ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολύ οικονομικό πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει δείπνο για δύο στο Βυζαντινό, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa στην τιμή των €169 συνολικά. Τέλος, το Hiltonia Spa έχει ετοιμάσει δύο υπέροχα πακέτα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σ' αυτούς που αγαπάτε: το "One & Only", πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας στην τιμή των €85, και το "Romance & Beauty", διάρκειας 2 ωρών, για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην τιμή των €150.
Φέτος, κάντε μια πρωτότυπη έκπληξη στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σας και απολαύστε την πολυτέλεια και την περιποίηση του Hilton σε τιμές που πραγματικά συμφέρουν. Για το πακέτο διαμονής, τηλεφωνήστε στο 210-7281100. Για το Βυζαντινό, καλέστε το 210-7281400. Για το Galaxy bar, τηλεφωνήστε στο 210-7281402. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα του Hiltonia Spa, επισκεφθείτε το www.hiltonia.gr
Το εστιατόριο Milos του Hilton σας προτείνει ένα εξαιρετικό μενού για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο με 45€:
Μοσχοφιλερο Amali Brut Τσελεπος
....
Rock Oysters, κυδωνια και γυαλιστερες
....
Spicy σουπα απο φρεσκο γαριδακι, μυρωδικα και mini bruscheta με τοματα και βασιλικο
.....
Crab Cake απο μπλε καβουρα, βιολογικα φασολια πιαζι και αρωματικη μαγιονεζα
.....
Σολομος 'freedom food' στην σχαρα με linguine απο μελανι σουπιας
η
riossoto με πετροκαβουρα, παλαιωμενη παρμεζανα και μυρωδικα

....
coulant σοκολατας domori, παγωτο καρδαμο και γλυκο βυσσινο

Ακόμα ψάχνεις πώς θα περάσεις την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου; Σας περιμένουν τα καλύτερα menu για δύο...στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!
Προτάσεις Restaurants:
Βαλεντίνος στο Nobu Matsuhisa με fusion menu με €60/άτομο!
Δείτε αναλυτικά το μενού που προσφέρει το κορυφαίο παγκοσμίως fusion εστιατόριο Nobu Matsuhisa στη Βουλιαγμένη για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
SALMON KARASHI SU MISO
Rose brut, sparkling wine, traditional method.
Anselman, Germany
FIELD GREEN SALAD WITH DRY MISO
Blanc De Noir, Cabernet Sauvignon,
Anselmann, Germany
SCALLOPS WITH LIGHT WASABI SAUCE
GRILLED BEEF FILLET WITH TOMATO TERIYAKI SAUCE
Rose, Feggites, Oinogenesis Estate, Drama Greece
or
Red, Celeste, Ribera Del Duero, Miguel Torres, Spain.
MATSUHISA SUSHI SELECTION
CLEAR SOUP
GEISHA RING
Fruit Sake
Τιμή μενού: €60 άτομο/μενού ή €80/άτομο/ μενού με κρασί
Matsuhisa Athens
Τηλ. 210 8960510
Ώρες: Καθημερινά 19:30-00:30 (Παρ.-Σαβ. έως 01:00). Κυριακή 13:00-18:00
Μέση τιμή κατ' άτομο: από €60 €
Κουζίνα: Ιαπωνική
Πρωτότυπο concept και ειδικά διαμορφωμένο μενού στην Trapezaria για το φετινό Βαλεντίνο!
Ο Άγιος Βαλεντίνος στην trapezaria είστε εσείς... Φέτος το γνωστό εστιατόριο Trapezaria στον πεζόδρομο Μακρυγιάννη, στο Κουκάκι, ετοιμάζει μία πρωτότυπη πρόταση για τις 14 Φεβρουαρίου για να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφο σας.
Σκεφτείτε το αγαπημένο φαγητό του αγαπημένου σας προσώπου και πείτε στον chef να σας φτιάξει το "prive menu" σας ..εντυπωσιάστε τον νέο έρωτα που σας βρήκε ή εκπλήξτε τον παλιό με κάτι τελείως καινούργιο...private cooking στο εστιατόριο trapezaria. Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι...
Τιμή: από 35.00€ το άτομο.
Φυσικά, θα υπάρχει και fix menu με εξαιρετικές επιλογές και πάλι στην ίδια τιμή με:
- Σαλάτα με φρέσκο σολομό μαριναρισμένο,μικρό caneloni με ανθότυρο και γρκρέιπφρουτ
- χτένια & μανιτάρια "Kama Sutra",σε ζωμό από άνθη πορτοκαλιάς και κρόκο Κοζάνης
- φιλέτο αγριόρνιθας με διπλή σάλτσα ,βαλσάμικο & βατόμουρο
- σοκολάτα γάλακτος ,σπασμένο μιλφέιγ με κομπόστα φράουλας & κρέμα μασκαρπόνε
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Σάββατο 01.00μμ - 00.30πμ
Κυριακή κλειστά...ανοίγουμε όμως κατά παραγγελία
Διεύθυνση
Θεοδώρου Νέγρη 1, Μακρυγιάννη
Τηλ.2109213500
Κιν.6948203777
Διαγωνισμοί:
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα δείπνο για 2 άτομα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο εστιατόριο Zinc στη Μαρίνα Φλοίσβου!
Το Athens Magazine σου εξασφάλισε ένα τραπέζι για δύο, στο εστιατόριο Zinc του πολυχώρου Pier One στη Μαρίνα Φλοίσβου!
Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα δείπνο που θα θυμάσαι όλη τη χρονιά!
Το μενού περιλαμβάνει:
2 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως, 2 γλυκά της αρέσκειας σας (χωρίς κρασί)
Ακολουθήστε τη διαδικασία του διαγωνισμού, όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω:
1. Κάντε like τη σελίδα του AthensMagazine.gr στο facebook.
2. Κάντε share τη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook.
3. Κάντε like τη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.
Λεπτομέρειες:
Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος στο προφίλ τους στο Facebook.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κάνε like και κέρδισε ένα ρομαντικό δείπνο για 2 για του Αγ. Βαλεντίνου στο εστιατόριο La Locanda στο Πεντελικόν!


Κέρδισε ένα τραπέζι για 2 για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνουστο Ιταλικό εστιατόριο La Locanda με το υπέροχο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
Το μενού περιλαμβάνει:
Ταρτάκια με μους αστακού και gremolata lime
*********
Τρικολόρε σαλατικού με γουακαμόλε
και γαρίδες
*********

Taghiolini neri με θαλασσινά
σε σάλτσα από γλυκάνισο
*********

Σορμπέ σαμπάνιας με ρόδι
*********
Καρδιά μοσχαρίσιας μπριζόλας με άγρια μανιτάρια,
πατάτες παριζιέν με αρωματικά βότανα
σε σάλτσα marsala
*********
Καρδιά μους βανίλιας
με γλάσο φράουλας , δυόσμο
και πέρλες ροδιού

Ακολουθήστε τη διαδικασία του διαγωνισμού, όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω:
1. Κάντε like τη σελίδα του AthensMagazine.gr στο facebook.
2. Κάντε share τη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook.
3. Κάντε like τη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.
Λεπτομέρειες:
Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος στο προφίλ τους στο Facebook.
Δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία που μας προσφέρουν μοναδικές προτάσεις αλλά και πολλά Bars έχουν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εμάς ;
Πρόταση cocktail bar:
Cocktail's Code με disco party & δωρεάν κοκτέιλ για τα ζευγάρια! Love is in the air...


To καθιερωμένο ραντεβού της Τρίτης ανανεώνεται στο Cocktail's Code με το πιο δυνατό disco event της πόλης! Το 80s & 90s party με τους παραγωγούς του Galaxy Fm γιορτάζει την ημέρα των Ερωτευμένων! Πάρε το ταίρι σου και έλα στο κεφάτο cocktail bar για τις καλύτερες δημιουργίες των bartenders, την πιο ερωτική ατμόσφαιρα και την πιο δελεαστική προσφορά!
Στο Cocktail's Code σε όλα τα ζευγάρια κερνάνε το δεύτερο cocktail !! Love Cocktail's Code night!
Info
Tριπτολέμου 35, Γκάζι, τηλ.210 3458110, 6974834468
Tιμή cocktail: €9, ποτό €8


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου