Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Στηβ Ντούζος;

Ο Στηβ Ντούζος μεσουρανούσε μέσα από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ΄80. Ως «Μπίλιας» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» προσέφερε το γέλιο σε εκείνους που τις παρακολούθησαν. Άλλωστε, οι ατάκες του αλλά και οι φάρσες που έκανε με την παρέα του στους καθηγητές, θεωρήθηκαν – για την εποχή- ανάρπαστες.
 

Ο ηθοποιός είναι γιος του Αντρέα Ντούζου και αδερφός της Τέτας Ντούζου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε με την οικογένειά του αρκετά χρόνια στην Αμερική. 

Εργάστηκε ως ζαχαροπλάστης και επέστρεψε στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ήταν η περίοδο που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως στο νεανικό κοινό, με τη συμμετοχή του σε δεκάδες ταινίες. Αποσύρθηκε όμως από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τη δεκαετία του ΄90. Το 1999 όμως τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν για άλλο λόγο επάνω του. Θεωρήθηκε αναμεμειγμένος σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στα νησιά του Αιγαίου και προστασίας νυχτερινών κέντρων. Αρνήθηκε ότι είχε σχέση και κατέβαλε χρηματική εγγύηση 5.000.000 δραχμών. 


Τον περασμένο χειμώνα εμφανίστηκε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο.4» κάνοντας το «Μπίλια» που υποδυόταν τον καθηγητή αυτή τη φορά. 

Σήμερα, ο Στηβ Ντούζος, μιλώντας στο newsbeast.gr, αναφέρει ότι αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και προσπαθεί να αναρρώσει μετά το σοβαρό περιστατικό υγείας που πέρασε. 

«Ήμουν σε κώμα 32 ημέρες τώρα είμαι καλύτερα αλλά προσέχω πάρα πολύ. Οι γιατροί μου έχουν πει να γυμνάζομαι και αυτό κάνω, όσο μπορώ». Περνά το εικοσιτετράωρό του με τα παιδιά, τον 9χρονο Αντρέα και την 11χρονη Αρτεμισία αλλά και με τη σύζυγό του. Πηγαίνει βόλτες, όποτε μπορεί, βγαίνει με φίλους, όμως δεν οδηγεί ακόμη τη μηχανή του. «Θα το κάνω όταν θα γίνω τελείως καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο ηθοποιός που δέχτηκε αρκετές προτάσεις μετά την επανεμφάνισή του, τις αρνήθηκε για να κοιτάξει την υγεία του. Και, όπως σημειώνει, θα επιστρέψει στη δουλειά του από τον επόμενο χειμώνα. Χαίρεται πάντως που μέχρι σήμερα κάποιοι τον αποκαλούν «Μπίλια» και γι’ αυτό αναφέρει: «Ευχαριστώ το Θεό που με άφησε να ζήσω όλο το σταριλίκι των ΄80».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου