Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα δηλώνει ανοιχτή σε συνεργασίες



Ανοιχτή σε συνεργασίες με όλες τις πλευρές, και της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστεράς δηλώνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας , θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την προώθηση των μεταρρυθμίσεων. Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην Real News τονίζει ότι το δίλλημα των....


επόμενων εκλογών είναι θα είναι μεταξύ υπευθυνότητας ή λαϊκισμού, οποίος όπως σημειώνει υπερίσχυσε κατά κράτος τα τελευταία χρόνια του ρεαλισμού και της υπευθυνότητας.

«Είναι η ώρα να συσπειρωθούμε και να βγούμε μπροστά, χωρίς κόμπλεξ και αναστολές. Εμείς έχουμε απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης εδώ και καιρό, για να υπάρξει ένα ενιαίο μέτωπο μεταρρύθμισης και λογικής, επισημαίνει η πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ερωτηθείσα η κ. Μπακογιάννη αν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, απαντά, πως «τον τόπο θα τον κυβερνήσουν, κρατώντας τον στην Ευρωζώνη, κυβερνήσεις συνεργασίας που θα έχουν την τόλμη και τη βούληση να αναλάβουν το πολιτικό κόστος των αποφάσεων τους ή θα το κυβερνήσει η «συμμορία της δραχμής».

Αναφορικά με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, η κ. Μπακογιάννη τάσσεται κατά της κατάργησής τους, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να φέρει αποτελέσματα. «Η κόκκινη γραμμή δεν μπορεί να είναι μόνο σύνθημα, θέλει εναλλακτικό περιεχόμενο, ξεκαθαρίζει η πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Η κ. Μπακογιάννη προτείνει έκτακτη κοινωνική ενίσχυση για τα νοικοκυριά ύψους 400 ευρώ το μήνα, ώστε να αποτραπεί η εξαθλίωση και η απόγνωση των πολιτών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου