Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την Ελλάδα μας!


Της Χριστίνας Σαλεμή,
Τον τελευταίο καιρό, και παρά  την πρωτοφανή εκστρατεία δυσφήμισης της χώρας από την κατά τα λοιπά - "Ελληνική"  κυβέρνηση και την ανελέητη μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ, εκδηλώθηκε στην Ευρώπη αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο, ένα επίσης πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Δηλώσεις, διαδηλώσεις, δημοσιεύσεις, τραγούδια αλλά και μια σειρά από άλλα πρωτότυπα "όπλα" χρησιμοποιήθηκαν σε αυτά τα πλαίσια από σωρεία σκεπτόμενων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Συνειδητοποιώντας το μέγεθος και το σημαντικό ειδικό βάρος αυτής τους της προσφοράς, αισθάνομαι την ανάγκη όχι μονάχα να τους ευχαριστήσω, αλλά και να προβάλω με κάθε τρόπο το έργο τους. Και από  ευγνωμοσύνη, και από σεβασμό, αλλά πρωτίστως για να πληροφορηθούν όλοι  οι συμπολίτες μου, ότι υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα και ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Απέναντι σε όσους  δε δίστασαν να κατασυκοφαντήσουν απερίφραστα και προδοτικά, τη χώρα τους και το λαό της, έχουμε  σύμμαχο τη  θέση που κατέχει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός στο νου και τις καρδιές των ανθρώπων.
Ακολουθεί ένα κολάζ το οποίο έφτιαξα με υλικό από το διαδίκτυο. Προωθήσετε το κείμενο στις επαφές σας, συμπληρώστε την λίστα έτσι ώστε από τη μια να έχουμε πλήρη εικόνα και από την άλλη κανείς να μην αδικηθεί.  Τέλος, μην παραμελείτε να δείτε τα βίντεο επειδή τα views είναι το χειροκρότημά σας …

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου