Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Νέος τρόπος Αεροψεκασμών πάνω από την Αθήνα (VIDEO)


Θα πρέπει, να διευκρινίσουμε, ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι).

Γιατι η πίτσα είναι στρογγυλή ;


Ο πρόγονος της πίτσας γεννήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε το ζύμωμα του ψωμιού. Ήταν ένα είδος στρογγυλής πίτας που στο σχήμα και στο χρώμα θύμιζε τον ηλιακό δίσκο. Ψηνόταν σε πυρωμένες πέτρες κι αργότερα στο φούρνο...

Δίπλα στην Κιβωτό της Αγάπης οι Οννεδίτες της Αχαΐας



Επίσκεψη για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν οι νέοι της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης», οπού προσέφεραν  τρόφιμα και γλυκά.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ίδρυμα ενημερώθηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος και την σημαντική προσφορά του μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Τα 8 ακριβότερα φαγητά στον κόσμο!

Τα ακριβότερα πιάτα στον κόσμο δημιουργούνται καθημερινά στα εστιατόρια όπου προσφέρονται και μάλιστα γίνονται ανάρπαστα… Η κατανάλωση «χτυπάει κόκκινο» από πιστούς θαμώνες που μπορούν να διαθέσουν αστρονομικά ποσά για να απολαύσουν μια ομελέτα, ένα κομμάτι πίτσα, θαλασσινά, ακόμη και φρούτα…

Τα κορυφαία παιχνίδια του Facebook για το 2011


Το Facebook κυκλοφόρησε τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2011, και σοκαριστικά η Zynga δεν έλαβε το πρώτο βραβείο. Ο κατάλογος συντάχθηκε χρησιμοποιώντας στοιχεία με βάση το ποια παιχνίδια είχαν τους πλέον ενεργούς χρήστες και τις καλύτερες συστάσεις, ενώ περιλαμβάνει παιχνίδια από όλον 
τον κόσμο.

Οι ελβετικές καταθέσεις φέρνουν σε νευρική κρίση τους βουλευτές Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_7139.html#ixzz1hLiu7eyc


Στα όρια των αντοχών τους βρίσκονται οι βουλευτές κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων με αφορμή τη συζήτηση για το αν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα με καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του ελληνικής καταγωγής Ελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη ο οποίος «αποκάλυψε» ότι 
υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί με καταθέσεις στην Ελβετία, όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής πόθεν έσχες, Βαγγέλη Αργύρη, περί 11 βουλευτών που εμφανίζουν μειωμένες καταθέσεις έως και 400.000 ευρώ.

Ο Κοντομηνάς αλλάζει τον Alpha


Λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Alpha, από τη γερμανική διοίκηση του RTL στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Παπαδήμος ετοιμάζει διάγγελμα


Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό σχεδιάζει να απευθύνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουκάς Παπαδήμος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία, και να εξηγήσει τους λόγους που, κατά τη γνώμη του, επιβάλλουν τη λήψη επώδυνων μέτρων, τα οποία δεν θα μπορέσει να αποδεχτεί η κοινωνία.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

... Γιατί η sirina ξέρει να διαλέγει... ταλέντα!

... Γιατί η sirina ξέρει να διαλέγει... ταλέντα!
Από το ένα καυτό κορμί στο άλλο μας πάει ο Δημήτρης Σειρηνάκης..

Ο "Τσάκας" στην Μπακογιάννη. Το 'χει το όνομα, λοιπόν, ...



Τελειώσαμε με την ανασκόπηση!

Για να δούμε κι ένα ωραίο θέμα!

Μάθαμε μέσα στην εβδομάδα ότι ο Τσάκας ήταν στην ομιλία της Μπακογιάννη

Ποιος Τσάκας όμως;; Και ο ένας και ο άλλος!!!!!!!

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΑΠ ΠΑΤΡΑΣ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Quiz V.2

 

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

Επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί... είμαστε διατεθειμένοι να αναρτούμε όλες τις απόψεις από όπου κι αν προέρχονται ... 

Ξέρετε πόσο είναι το παράβολο για να ξαναβγάλετε ταυτότητα αν τη χάσετε ή σας την κλέψουν;

 

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Εμείς δεν το ξέραμε, αλλά το μάθαμε από το μήνυμα του Γιάννη Κάκκανου, ο οποίος μας γράφει, από τα Χανιά που ζεί και εργάζεται:

Κάτι τρέχει στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας...


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Συνεχώς προβλήματα δημιουργεί η κα. Παρασκευή Βαλσαμή στη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, καθώς θεωρεί ότι δεν της δίνει τη δέουσα σημασία ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργος Δρακούλης.

Στα δύο η ΔΑΠ Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν 4 από τις μεγαλύτερες σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα στις 13/07/2011 πραγματοποιήθηκαν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Με την
παρούσα επιστολή εκφράζουμε:

Επίδειξη δύναμης από τον Σάκη Ιωαννίδη στη Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ (pics)


Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Ο Γραμματέας της ΔΑΠ, Σάκης Ιωαννίδης, πιστώνεται την τεράστια επιτυχία της Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.

Το "μεγαλείο" της ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου!

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Όπως γνωρίζετε, όσοι ασχολείστε με την γαλάζια νεολαία, ο Δημήτρης Σακαρετσάνος είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει στην ΟΝΝΕΔ μια κομβική θέση, το Τμήμα Οργανώσεων Αττικής. Οι αναπληρωτές του είναι οι:

Τι σχολιάζει πρώην υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου για την καθιστική διαμαρτυρία της ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ?


Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που έχου "κότσια" και τα λε΄νε "τσεκουράτα" χωρίς φόβο και πάθος. Ένας από αυτούς είναι και ο Φάνης Ροίδης, υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου πριν από χρόνια. Τι σχολίασε για την καθιστική διαμαρτυρία που έκανε η ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ χθες; Δείτε παρακάτω...

Ο Σάκης Ιωαννίδης ήξερε για το ενδεχόμενο επίθεσης αναρχικών σε ΔΑΠίτες;


Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

 
Σύμφωνα με πληροφορία αναγνώστη μας, ο Γραμματέας της ΔΑΠ ήξερε για το ενδεχόμενο επίθεσης αναρχικών σε ΔΑΠίτες του κέντρου.

Όλο το παρασκήνιο για τη διάλυση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ: Δάκρυα από τους ΔΑΠίτες … κρυφά χαμόγελα από τον Παπαμιμίκο


 

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Επιστολή απο αναγνώστη του 4oktovriou

Σε με μία λυτή και απέριττη ανακοίνωση περιορίστηκε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος προκειμένου να εκφράσει «τη θλίψη» του για τη διάλυση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείσαμε ένα χρόνο λειτουργίας!



Αγαπητοί αναγνώστες,

κλείνουμε σήμερα ένα χρόνο λειτουργίας!

Γι' αυτό το λόγο, θα κάνουμε μάι ανασκόπηση των δημοφιλέστερων αναρτήσεών μας!

Καλή ανάγνωση!

Και μερικά στατιστικά: πάνω από 100.000 επισκέψεις! πάνω από 35.000 μοναδικοί επισκέπτες! πάνω απο 300.000 προβολές σελίδων!

Stay tuned!!!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Hot iphone girls

Θα δείτε ότι τραβάει φοβερές φωτογραφίες το iphone. Δείτε τα  καυτά κορίτσια πως φωτογραφίζονται και πώς ποζάρουν μπροστά από τούς καθρέφτες, μόνο με iphone.

Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον ελλαδικό χώρο το 1833. Το έφεραν ο Όθωνας και η Βαυαρική δυναστεία ως Γερμανικό έθιμο και το πρώτο έλατο στολίστηκε στα ανάκτορα του Ναυπλίου, όπου οι κάτοικοι έκαναν ουρές για να το θαυμάσουν. Ωστόσο, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άρχισε να καθιερώνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια από το 1950 και μετά. 

Μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προιόντα

Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα κήρυξε το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Παράλληλα, η Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ), καλεί τα μέλη και στελέχη της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος σε αυτή την «εθνική εκστρατεία», όπως την χαρακτηρίζει και να αρνηθεί την αγορά, προώθηση ή τη διαφήμιση προϊόντων γερμανικής παραγωγής.

Δικαστικό «μπλόκο» σε εργασιακή εφεδρεία


Σε «πάγωμα» της υπαγωγής δημοσίου υπαλλήλου στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας (προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα) οδήγησε προσωρινή διαταγή του Ακυρωτικού Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Οικονομική υπερδύναμη η Κύπρος - «Κάθεται» σε 25 τρισ. ευρώ

Σε λίγες ώρες η Κύπρος θα γνωρίζει ακριβώς πόσο πλούσια θα γίνει, γιατί το ότι θα γίνει πλούσια είναι σίγουρο.

Ολόκληρη η μεγαλόνησος αναμένει με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις της Noble Energy σχετικά με το κοίτασμα του «οικοπέδου 12». Με ..

ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ: Bansko και ξερό ψωμί


Μια φορά ΔΑΠίτης πάντα ΔΑΠίτης συνηθιζαν να λένε στην ΔΑΠ παλιότερα. Φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα.



Την ώρα που το φοιτητικό κίνημα μένει χωρίς εκπροσώπους λόγω της ανήθικης στάσης των πρυτάνεων και τα πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν χίλια μύρια προβλήματα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει ότι πνέει τα λοίσθια και τελεί υπό πλήρη αποσύνθεση.

Έσφαξε τη γιαγιά του γιατί... του είχε κάνει μάγια!

O 25χρόνος εγγονός της 85χρονης, που βρέθηκε σήμερα το πρωί κατακρεουργημένη στην οδό Τσιμισκή, στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου, φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας της.

Οδηγίες για την εξαίρεση από το χαράτσι


Οδηγίες στους φορολογουμένους, για το πώς θα εξαιρεθούν από το ειδικό τέλος ακινήτων ή θα διορθώσουν τα λάθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, έδωσε σήμερα του υπουργείου Οικονομικών.

Ειδικότερα, για όσους συντρέχουν ειδικοί λόγοι υγείας, αποκλειστικά αρμόδιος να διαπιστώσει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις αναστολής της έκδοσης εντολής διακοπής του ρεύματος και της εκτέλεσής της είναι ο προϊστάμενος της αρμόδιας για τη φορολογία εισοδήματος Δ.Ο.Υ., ο οποίος εκδίδει σχετική πράξη, κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου.

Εννέα μέλη θα έχει στο μέλλον η Ευρωζώνη


Ολοένα και λιγότερες είναι οι πιθανότητες η Ευρωζώνη να παραμείνει ως έχει, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο, Pacific Investment Management (Pimco), Mohamed El-Erian, ο οποίος εκτίμησε ότι πλέον οι πιθανότητες διάλυσής της είναι λίγο πάνω από το 30%.

Πάγκαλος: Το 2009 πλήρωσα 449.000 ευρώ σε φόρους


«Κακόβουλα δημοσιεύματα» χαρακτηρίζει, σε ανακοίνωση του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το πόθεν έσχες του, με αφορμή το γεγονός ότι στη δήλωση δεν εμφανιζόταν στις καταθέσεις του ποσό αξίας 449.000 ευρώ, που εισέπραξε από την εκποίηση ακινήτων του.

Δέκα χρόνια κομμάτια με το ευρώ - Tι άλλαξε απ' το 2001 ως σήμερα

Τότε οι συνταξιούχοι έπαιρναν αύξηση 4%, οι μισθωτοί 2,5%, η βενζίνη κόστιζε 65 λεπτά, το εισιτήριο του τρόλεϊ 0,44 και όλοι έτρεχαν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Τώρα...

Κοινωνικός Συνδεσμος τελος …


Έσπασε ο Κοινωνικός Σύνδεσμος. Η πρόσφατη αποχώρηση του Απ. Δοξιάδη βάζι τέλος στις φιλοδοξίες όσμωσης του κεντρώου χώρου.
Μαζί του αποχώρησανν ο Χαρίδημος Τσούκας και ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης, και εντός εβδομάδος θα αποχωρήσουν οι περισσότεροι συντελεστές της προσπάθειας.

Τι φοβάται και δεν φεύγει ο Γιώργος Παπανδρέου;


Με ένα εκτενές και αποκαλυπτικό δημοσίευμα η εφημερίδα «Το Ποντίκι» αναφέρεται στους λόγους που καθυστερούν την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για την εκκίνηση των εσωκομματικών διαδικασιών για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έφαγαν τα λεφτά του Κτηματολογίου και τώρα… επιταχύνουν!

Η είδηση είναι της περασμένης εβδομάδας και πέρασε στα ψιλά – αν πέρασε κάπου, δηλαδή.

Την ξαναδημοσιεύω, γιατί κάτι τέτοια στην χώρα όπου εκτός από την φαιδρά πορτοκαλέα ανθούν και η υποκρισία και η παραπληροφόρηση και οι εντυπωσιασμοί, καλό είναι να τα γνωρίζουμε:

Αυτά που έζησε ο Φλωράκης


Υπό μια έννοια, σαν σήμερα ο Χαρίλαος Φλωράκης θα γιόρταζε τα πολιτικά γενέθλιά του, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου του 1972, κατά τη διάρκεια της 17ης Ολομέλειας του ΚΚΕ, εκλέχτηκε Α’ Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. Μια θέση που κράτησε μέχρι και το 1989, προτού ακολουθήσουν η Μαρία Δαμανάκη, ως πρόεδρος του Ενιαίου Συνασπισμού, και η Αλέκα Παπαρήγα ως η φυσική διάδοχός του.

Στο κοινωνικό παντοπωλείο της ΟΝΝΕΔ στην Ερμού ο Αντ. Σαμαράς


Το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η ΟΝΝΕΔ στην οδό Ερμού επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
«Οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένα από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληληλοβοήθεια. Επίσης, αυτές τις ώρες αποδεικνύεται ποιός αγωνιά και αγωνίζεται για το λαό που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και .....

Ν.Νικολόπουλος: «΄΄Λεφτά υπάρχουν΄΄, για…πράσινες σπατάλες»


Αναμφισβήτητα, το προεκλογικό σλόγκαν του πρώην Πρωθυπουργού και σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν», όσο και να θέλουν κάποιοι να ξεχαστεί θα πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι θα μείνει στην ιστορία και ταυτόχρονα χαραγμένο στις μνήμες των Ελλήνων που τόσο ταλαιπωρούνται τα τελευταία 2 χρόνια. Σε μια περίοδο λοιπόν που είδαμε να κόβονται ακόμα και προνοιακά επιδόματα για να περισταλούν οι κρατικές δαπάνες, κάποια Υπουργεία και Οργανισμοί προχωρούν σε περίεργους διαφημιστικούς διαγωνισμούς, με υψηλούς μάλιστα προϋπολογισμούς, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό να δεσμεύσουν την επόμενη κυβέρνηση.

Έκθεση μαθητή της έκτης δημοτικού σχετικά με τον όρο Δημοκρατία


Σκέφτομαι και γράφω: «Η δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα». Του μαθητή της 6ης Δημοτικού Πέτρου Σαλ……………..


 Η δημοκρατία γεννήθηκε πρώτη φορά πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα και μετά απλώθηκε σ’ όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα,

παρόλο που δεν υπήρχε Ιντερνετ. Η δημοκρατία είναι το πιο σπουδαίο από τα πολιτεύματα, είναι πολύ καλό πράγμα.

Πήραμε 73 δισ. ευρώ από την Τρόικα, δώσαμε 62,4 δισ. ευρώ για το χρέος ! Δείτε που πήγαν τα λεφτά από Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ


Από τα 73 δις ευρώ που έλαβε η χώρα μας από την Τρόικα των δανειστών, το 85,5% αυτού του κεφαλαίου ή 62,4 δις. ευρώ κατευθύνθηκε για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου χρέους.

Έλληνες… περήφανοι αμαρτωλοί


Ο κος Στρος Καν σε ένα δημιουργικό εγκεφαλικό οίστρο, αποκάλυψε πως τα δάνεια που λάβαμε με το προκάλυμμα του μνημονίου, ήταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, τοκογλυφικά.
Τα συμπεράσματα που άμεσα βγάζει κανείς, είναι πολλά. Ένα από αυτά πως το πρόσχημα ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην Ευρωζώνη για να τυγχάνει -όταν υπάρχει ανάγκη- της αλληλεγγύης των εταίρων, πάει περίπατο. Το αντίθετο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης της αγέλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GEROLYMATOS ANIMAL HEALTH


«Οι ενέργειες της Royal Bank of Scotland δυσχεραίνουν σημαντικά την ομαλή
συνέχιση των εργασιών της εταιρείας με κίνδυνο τη βιωσιμότητά της» 
Η εταιρεία Gerolymatos Animal Health καταγγέλλει την τράπεζα Royal Bank of Scotland (RBS) για το γεγονός ότι κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας μας, ενώ παράλληλα ζήτησε την έκδοση προσωρινής διαταγής που να διατάσσει την απαγόρευση νομικής και πραγματικής μεταβολής κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείαςσυμπεριλαμβανομένων και κάθε είδους απαιτήσεών τους εις χείρας τρίτων. Το αίτημα αυτό της RBS θα συζητηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011.

Τα 10 Πιο Τρελά Επιδόματα Του Ελληνικού Δημοσίου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : http://www.tragiko.com/2011/12/10_21.html#ixzz1hCAVuCnd


Επιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο από το ελληνικό κράτος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν για την εφευρετικότητά τους….

Αν δεν είχε βάλει εκείνο το τρίποντο…


Ο Νίκος Γκάλης ήταν εκείνος που «ίδρυσε» το ελληνικό μπάσκετ, επιτρέποντας στο άθλημα του… σαλονιού να αλλάξει ταχύτητα, να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο σε επιτυχίες, και να κάνει την Ελλάδα διεθνώς γνωστή, για κάτι περισσότερο από την… Αρχαία Αθήνα.

H Αμερική επιστρέφει;


Σε μια -από τις λίγες- αποκαλυπτικές στιγμές της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε από το βήμα του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου στις 17 Νοεμβρίου, το νέο αμυντικό δόγμα των ΗΠΑ στον Ειρηνικό. Ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν μας έχει δώσει την εντύπωση του γνώστη της εξωτερικής πολιτικής και με βεβαιότητα θα μπορούσαμε να εικάσουμε πως το «δόγμα» έχει συνταχθεί μάλλον από το επιτελείο της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον.

Α.Μανωλοπούλου: Ποια είναι η αλήθεια για τα εντάλματα;



Με έκπληξη διαβάζω στα ΜΜΕ για την θέσπιση κριτηρίων από την Αντιδημαρχία Οικονομικών για την προτεραιότητα στα εντάλματα πληρωμών.
Και θα μιλούσα για «ευχάριστη έκπληξη».

Συντροφιά με τον Κυριάκο Παπαχρόνη η Τζούλια Αλεξανδράτου!


Κατά την πρόσφατη ... επίσκεψη της "σόουγούμαν" στην Ελασσόνα.
Τυχαία συνάντηση με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη, είχε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε κλαμπ της Ελασσόνας, όπου η διάσημη ξανθιά βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Αποσύρεται το σχέδιο για το ψαλίδι στις επικουρικές


Αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το σχέδιο Κουτρουμάνη για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων. Είχε προηγηθεί θυελλώδες παρασκήνιο με τη ΝΔ να επιμένει στην απόσυρση του σχεδίου.

Ο Γερουλάνος επιστρέφει το iPhone μετά την κατακραυγή


Aρνήθηκε, τελικά, την παραλαβή μιας συσκευής iPhone ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, την οποία θα χρησιμοποιούσε για υπηρεσιακούς σκοπούς, έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε, εξαιτίας της υψηλής τιμής της....

ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Απόφαση έγκρισης δαπάνης για την προμήθεια μίας συσκευής κινητής τηλεφωνίας iPhone 4S 16GB BLACK για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού (ΚΑΕ 1725, ποσό 669,00€)

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση...